Saturday, January 14

setiap hari pasti ade masalah !

     ASALAMMUALAIKUM !
haii dengan lafaz bismillah noniy nak mulekan entry noniy ni ,
terlebih dahulu noniy nak minta maaf sebab da lame tak update blog busy laa !
sorry okey guys ~
hrumm kenape laa setiap hari pasti ade masalahkan .! Ya allah kuatkan laa iman ku !
aku takod sangat-sangat bile orang yang aku sayang tinggalkan aku subahanallah ~ korang boleh tak bayangkan macam mane perasaan aku ! #ishh sumpah tak sanggup wehh ...
Ya allah jangan laa kau berubah hati si dia terhadapku ya allah .. ! takod sangat weyhh ..
walaupun kau tak mencintai aku ~ aku tetap mencintai engkau ..
walaupun kau membenci aku sedalam dalamnye aku tetap menyayangi kau wehh . #sumpahdemiallah ..
walaupun kau tidak meyayangi akuu bagai mana aku menyayangi kau, kau tetap nombor satu di carta hatiku ! *weitt weitt ..
hmm , taknak laa cakap banyak sedihh wehh ..
kbai ~ loveyou ..
terima kasih kerana sudi menjengah

3 comments:

  1. Ali dah tinggal jejak dan follow
    jom tinggal jejak dan follow blog ali

    ReplyDelete
  2. ontinasuka : tohh laaa

    ahmad : tengs

    ReplyDelete

hai cik adik cantik lagi handsome ! hihi :D
kalau da bace tuh jangan lupe komen taw! nanti noniy upah susu . hehehee SELAMAT TERHIBUR . *winkwink