Tuesday, December 27

kaki buli

        ASALAMMUALAIKUM !
Ya Habibi Maulana , hahahahahahahahhaahah .
ehemm ehemmm , saked tekak laa pulakk ? adoaii macam macam laa .
hrumm oke harini gua pergi date same laki gua . haha  .
suke seronok dapat keluar dengan SN <3 . hikhikhikhikhik
memang the best laa weyh sumpah seronok sangat sangat dan tersangat .

haha tengok gmbr dekad atas tuhh aku keluar macam gini jaa very simple ,
selekeh macam minah endonn ~ terbaikkk ~ hahaha ,
takpayah nak terbaik sangat laa noniy hoiii berookk betol . hikhikhikhik <3
tadi best gilak dapat kuar dengan kau sayang , baju sedondon betoll kan .  haha
sayang tak dapat snap pic same same hrummm . nyampahhh betoll ~
Tapiii , aku suke sangatt sebab kau suke buli akuu , eey ! geram geram suke cubit sayaa kan ,
biy jahat betol , hahaha :P  *gedik tak gedik tak pegi mampos same kau .
hrumm seriesly tk puas jumpe mok , rindu pun tak abes di curahkan lagi . HAHAHAHAAA
sobsobb : ) lain kali keluar lagi taw sygss . muahcxxx pipi kiri pipi kanan . heee
btw awakk comel sangat suke tengok idung biy macam gajah . hahahahahah :D  muahcx
liytsm <3
terima kasih kerana sudi menjengah

0 tinggalkan jejak anda:

Post a Comment

hai cik adik cantik lagi handsome ! hihi :D
kalau da bace tuh jangan lupe komen taw! nanti noniy upah susu . hehehee SELAMAT TERHIBUR . *winkwink