Monday, August 1

lapar :)

salam semua ,

   hey semua ,hari ni kite da bermule berpuase betol takk .?? sungguh noniy cakap ,noniy da tahan da ni .lpar gile-2 babi da ni .*HAHA . .
nak buke sayang baru first puase da macam ni kan .haiyaaa . .
hee! .
da jaa laa nampak nye  .. . .huhuhuhuh . .
hmm .noniy nak cakap noniy sedih gile sebab tak dapat nak beli barang tuu . .!
da carik tapi tak jumpe grrr~
da penat da carik kat brand outlet ,padini ,lee semua tade bende yang noniy nak carik tuu . .
*sumpah laa sedih gile .hmmmm . .
tapela nanti ajak akak pergi voir laa pulakk carik bende alaa tuu .
hmmm  ,!
sedih sedih sedih . .
hmm ,
cepat laa buke da tak tahan da ni .*HAHA . .
kbye~

 p/s : miss syafizul nasyariq bin mazlan . .*muahh
terima kasih kerana sudi menjengah

2 comments:

  1. lama tak lawat bLog kau .. cantek seyh !

    ReplyDelete
  2. alaaa blog aku tak secantek blog kau .haha :
    p

    ReplyDelete

hai cik adik cantik lagi handsome ! hihi :D
kalau da bace tuh jangan lupe komen taw! nanti noniy upah susu . hehehee SELAMAT TERHIBUR . *winkwink